Please enable JS
30 ГОДИНИ ПАЙНЕР - С ОПТИМИЗЪМ И КЪМ СЛЕДВАЩИТЕ 30

30 ГОДИНИ ПАЙНЕР - С ОПТИМИЗЪМ И КЪМ СЛЕДВАЩИТЕ 30

Музикална компания “Пайнер” стана на 30.

Старт на празничната за компанията 2020 година бе даден в комплекс “Приказките” точно на рождения ден на компанията - 13 февруари. Домакините на празника - Мария и Митко Димитрови, бяха избрали това емблематично място, като най-точна илюстрация за началото и успешния път на компанията. Въпреки зимния месец, огромни букети, поднесени на домакинята, буквално разцъфнаха край сцената в ресторанта. В духа на новата фирмена традиция, градусът на настроението експлозивно вдигна “поразяващата уста” на компанията Иван Динев - Устата, който ръсеше пиперливи закачки и по присъстващите, и по отсъстващите. Оркестър “Приказките” с популярни мелодии даде възможност на публиката да си поеме дъх от скечовете на комедианта. Празничната торта, разрязана от инж. Митко Димитров, събра желаещите за снимка на дансинга. Настроението бе поддържано от класически поп хитове изпълнени от група “Норд бенд”. Остналото... е музика. Мегазвездата на телевизия “Планета” Ивана и колегите и пяха и се веселиха, а и веселиха публиката до зори.

През всички тези три десетилетия музикална компания “Пайнер” била лидер в идеите и технологиите: първата българска музикална телевизия, първата телевизия с HD качество, собствена мрежа музикални магазини, собствена марка дискотеки, мащабни турнета по стадионите в цялата страна. В първите години всичко се движеше на лента, после дойдоха дисковете, които все повече отстъпват място на една нова реалност.

Успехът на музикална компания “Пайнер” се дължи на умелото ръководство на инж. Митко Димитров и на способността му да реагира на темповете на технологичната революция. Една от основните причини за успеха е грижата за потребителя. От първия си ден компанията залага на качеството. Задължително изискване е всичко, което се предлага да бъде с максимално качество. И техническо, и технологично, и творческо. Всички го оценихме. Най-качественото, макар и по-скъпо, се оказа най-ценено и най-трайно. Всичко това привлече и продължава да привлича най-талантливите към възможността да се изявяват, като звезди от каталога на музикална компания “Пайнер”. Общото между най-популярните имена в съвременната българска популярна музика е, че или са били, или са или ще бъдат в “Пайнер”.

Когато си на 30 вече имаш солиден опит, стабилно настояще и обещаващо бъдеще. На 30 не се прави равносметка. 30 са години на вихрена младост, когато си пълен с енергия и гледаш само напред, и то колкото се може по-надалеч.