Please enable JS
Малката

Малката

Малката е от най-новите имена в каталога на музикална компания “Пайнер”. Провокацията е част от интригуващия стил на красавицата. Топлия прием на младата певица сред почитателите на попфолка се обобщава с репликата, че където пее Малката - винаги е купон.

Ваня Стоянова /Ванеса/ е родена на 10 април в Ямбол. На 16 години се явява на прослушване за “Music Idol” и стига до театралните кастинги. Участието и я мотивира да започне сериозна работа върху вокалната си техника. Малката е бакалавър “Счетоводство и контрол” от Икономическия университет, Варна.

Дебютира в професионалната музика през 2012 година с песента “До стената”. В началото на 2019 подписва договор с Пайнер, но сценичното и име е блокирано от предишния и продуцент, а не би могла да използва рожденото си име, защото в компанията вече има Ваня. Така се появява името Малката, което е свързано и със заглавието на една предишна нейна песен.

Хитове

“Не ме занимавай”, “Гръм”, “Последната такаава” /ft. Емрах/, “Полудяваш” /с Денис Теофиков/, “И това ще отмине” /с Денис Теофиков/,

Сингли

НЕ СЕ ОТКАЗВАТ2020

И ТОВА ЩЕ ОТМИНЕ2020

ПОЛУДЯВАШ2019

ПОСЛЕДНАТА ТАКАВА feat. Емрах2019

ГРЪМ2019

НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ2019