Please enable JS
Таня Маринова

Таня Маринова

Таня Маринова е едно от новите лица на музикална компания “Пайнер”, но още с дебютния си клип “Ще ме помниш”, тя се открои като певица с голям талант и харизма.

Таня Маринова е възпитаничка на НУФИ “Филип Кутев” в Котел. Започва да пее професионално с оркестри за народна музика още като ученичка. Близо 10 години Таня Маринова е солистка на оркестър “Тракия” с ръководител Иво Папазов, пяла е и с оркестрите “Тракийско настроение”, “Лира”, “Орфей” и др. Още като ученичка Таня Маринова печели награди на фолклорни конкурси като “С песните на Недялка Керанова”, “Тракийски славей – с песните на Динка Русева” и др. Самата Динка Русева споделя при награждаването на Таня Маринова: “Изумена съм от таланта, който блика от това момиче!”.

С новия си репертоар, който записва в Пайнер, Таня Маринова затвърди името си като перфектен изпълнител на български народни песни, но доказа, че е и великолепен изпълнител на попфолк, който фокусира върху себе си вниманието и на почитателите на модерния фолк.

Хитове

„Ще ме помниш”, „Спомените те убиват”/с Джордан/, „С теб, любов”/с Кирил Атанасов ft. Борис Дали/, „Уникат”, „Бум шака лака”/с Милко Калайджиев/,

Сингли

БУМ, ШАКА-ЛАКА2020

УНИКАТ2019

С ТЕБ ЛЮБОВ feat. Борис Дали2019

СПОМЕНИТЕ ТЕ УБИВАТ ft. Джордан2019

ЩЕ МЕ ПОМНИШ2019