Please enable JS

Услуги

Аудио

Още през 1993г. фирма “Пайнер” създава свое звукозаписно студио, оборудвано според световните стандарти с техника от най-високо професионално ниво. В студиото се осъществяват звукозаписите и смесването на новите албуми. Студиото представя готовия вариант на песента, което включва съвкупността от музика, аранжимент, текст и вокали. Екип от професионалисти тонрежисьори следи за качеството на всеки звук. В звукозаписното студио на фирма “Пайнер” е даден живот на най-големите хитове на българския музикален свят, изпълнени от най-обичаните и популярни съвременни изпълнители и оркестри.

Фирма “Пайнер” държи на абсолютното качество и освен него предлага на клиентите си най-богатия избор на музикални продукти в България. От пролетта на 2005 година “Пайнер мюзик” разполага вече с три модерно оборудвани звукозаписни студия.

Адрес: Димитровград, п.к. 6400, бул.”Христо Ботев” №16

Централа: 0391 60311, Факс: 0391 60330

Панчо Запрянов - тел. 0391 60315

Видео

Професионалисти оператори и режисьори реализират всяка първоначална идея и фантазия в окончателния й видеовариант: клипове, рекламни спотове, концертни записи, музикални предавания, видеофилми. Модерната, красивата и индивидуална визия - това е търсената формула за видеопредставянето на всеки Пайнер изпълнител. Видеоклиповете и рекламните телевизионни спотове носят уникалния поглед на видеоколектива, създал целия свят на Пайнер. Имиджът “Пайнер” следва винаги съвременните течения и носи свой стил, наситил перфектното видеопредставяне. Фирмата разполага с последните в света дигитални системи за видеомонтаж, които дават неограничени възможности по отношение на видеоефекти и монтажни преходи. Монтажът на тези системи се извършва чрез високо цифрово качество.

Готовите видеозаписи при видеодублицирането се тиражират при непрекъснат контрол върху качеството на звука и картината.

Най-точна представа за качеството на видеопродукциите е програмата на телевизия “Планета”, която е изградена върхо собствени видеопродукти: клипове, предавания, музикални филми и др.

Адрес: Димитровград, п.к. 6400, бул.”Христо Ботев” №16

Централа: 0391 60311, Факс: 0391 60330

Панчо Запрянов - тел. 0391 60315

Фото

Във фотостудиото се осъществяват артистични рекламни снимки на Пайнер изпълнителите и на всеки, който държи на перфектния си имидж. Рекламните снимки допълнително се обработват от най-добрите дизайнери в България за плакати, картички, обложки на касети, рекламни пана, транспаранти, календари и др. Фотоснимките се правят с високопрофесионална техника, формат 6х7 см., но според условията се снима и на 35 мм. лента и на ултрамодерни цифрови системи. Използват се фонове, декори, осветление, включително и ефектно осветление с компютърно управление.

Aдрес: гр. София, п.к. 1124, ул.”Цар Иван Асен ІІ” № 51

Телефон: 088 8778832

Печат

“ПАЙНЕР ПРИНТ” е с добра репутация на пазара на печатарски услуги, една от най-добрите печатници, благодарение на качеството, бързината и прецизността при изпълнение на възложената работа.

Печатна база на “ПАЙНЕР ПРИНТ” е разположена на площ от 450 кв. м. и е оборудвана с най-модерните машини в тази област:

Четирицветна печатна машина за офсетов печат от ново поколение - HЕIDELBERG SM 74 с капацитет 10 000 бр./час.

Напълно автоматизиран предпечатен процес с цифрови пластини основаващ се на всички предимства на виолетовия лазер /СТР/.

Две печатни едноцветни машини ROLAND PRACTIKA.

UV лакираща машина - формат 50 / 70.

Три щанц машини за профилно щанцоване.

Бутална щанц машина.

Сгъвачка.

Влагочно-шевна машина.

Машини за поставяне на спирали.

Машини за поставяне на лайсни.

Книговезки нож WOHLENBERG.

В печатна база “ПАЙНЕР ПРИНТ” се произвеждат плакати, брошури, дипляни, каталози, проспекти, етикети, списания, вестници, тетрадки, книги, календари, хартиени и картонени опаковки.

Адрес: Димитровград, п.к. 6400, ул. “Бузлуджа” № 44

тел. 0391 60156, тел. 088 5008200

Местоположение

Реклама

Всеки изпълнител, свързал своя творчески път с фирма “Пайнер”, и всички предлагани Пайнер продукти получават реклама в пълния й медиен вид, т.е. не само като пресинформация, но и като аудио и видеореализация. Рекламата със запазена марка “Пайнер” има свой утвърждаван вече 15 години оригинален стил, който търси максимално късото разстояние между изпълнителите и техните почитатели.

Импресарският екип на фирмата организира концерти и самостоятелни участия на артистите не само в България, но и в чужбина. Повече от 50 имена, които оформят облика на съвременния музикален свят на страната ни, са продуцирани от фирма “Пайнер”. Звездните имена вие ще срещнете и на големите Пайнер концерти, организирани в различни градове на България.

Адрес: Димитровград, п.к. 6400, бул.”Христо Ботев” №16

Телефон: 0391 60327

Дизайн

В този отдел окончателния си вид получава всеки проект за обложка на различните видове носители, както и рекламните плакати и картички на изпълнителите, афишите, календарите, паната, обявите и др.

Адрес: Димитровград, п.к. 6400, бул.”Христо Ботев” №16

Телефон: 0391 60333