Please enable JS

Комплекс “Приказките”

Атрактивният комплекс “Приказките” е разположен в живописна речна котловина с редки растителни и животински видове, наречена Харманлийско дефиле. Мястото е обвито в магията на стари и нови легенди. Не далеч е историческият “Извор на Белоногата”, описан в поемата на Петко Славейков. “Мястото където се ражда красотата” - това е най-точното и кратко описание за този район. Името “Приказките” е родено и вдъхновено от романтиката на това кътче, достойно да бъде рисувано от пейзажисти, римувано от поети и възпявано от певци. Съвсем спонтанно се раждат и песни, възхваляващи красотата на това място. Най-новата песен за “Приказките” е създадена от народната певица Славка Калчева.

Хотел “Приказките”

Доскоро известни само с изумителна природа и чудесен ресторант, атрактивният комплекс включва и хотелска част, която е съвсем “приказна”, напълно в духа на легендите, които са се раждали, възникват и ще се създават и в бъдеще, за насладата от преживяното в едно от най-интересните кътчета на Родината.


Хотел “Приказките” разполага с:

5 - Апатрамента “Вълшебна Приказка”.

4 - Апатрамента “Ривърсайд”.

7 - Апатрамента Стандарт.

22 - Стаи със спални.

10 - Стаи с по две легла.

Във всяка стая разполагате с мини бар, телефон, цифрова сателитна телевизия, интернет.

Във всеки апартамент имате и втори TV приемник, климатик и персонален сейф за ценности.

На всеки етаж дискретно ви очаква място за кафе пауза.

Лоби барът ще ви изненада приятно със стилна обстановка, богато зареден бар, мека светлина, галещ музикален фон.

Всичко е аранжирано за вашето максимално удобство.

За пълноценен отдих хотел “Приказките” разполага с джакузи и римска баня.

В околността също ще откриете богати възможности за отдих през цялата година.

Хотелът има собствен охраняем паркинг.

Ресторант “Приказките”

Наричат го “Меката на попфолка” и това е съвсем основателно. “Приказките” са най-привлекателното място за почитателите на хубавата песен от всички краища на България. Тук са направили първите си музикални стъпки повечето от популярните имена на модерния фолк. И днес бъдещите звезди също започват музикалната си кариера запявайки в култовия ресторант. Певческата кариера на някои от широко известните днес певици е свързана с това място. Талантливите момичета са открити на кастинга, който всяка година се провежда в “Приказките”. Ако един ден в комплекса се създаде алея на славата, то в нея ще присъстват имената, които определят музикалното лице на съвременна България. Ресторант “Приказките” разполага с просторни зали с 250 места. Сервират се маркови напитки и специалитети от българската кухня. За доброто ви настроение се грижат звездите от каталога на “Пайнер”. А с оркестъра в ресторант “Приказките” е празник всеки ден...

За контакти

Хотел “Приказките”

адрес: град Харманли

тел. 088 8127985

факс: 0373 86095

e-mail: gb.renyap@etikzakirpskelpmok

website: prikazkite.payner.bg

facebook: Hotel-restorant-Prikazkite-1667254586838289

Ресторант “Приказките”

адрес: град Харманли

тел. 088 8127985

работно време: 10:00 - 02:00